Saturday, July 23, 2011

Ish , ganas sangat laa ..

Assalamualaikum , Salam Sejahtera , Salam Satu blogger ..


Apa khabar semua ? sihat ? harap semua berada dalam keadaan sejahtera ..
hari ni saya nk cerita satu bnda yg kelakar ..
erk , rasanya mcm x sesuai lak dgn tajuk saya erk ?
hahaha , x apa , nnti bila saya dah cerita , baru la kawan2 , saudara saudari paham cerita dan kenapa saya letak tajuk mcm tu .


okay , saya nk mula cerita ni ..
begini ceritanya ..
petang td , eh , silap . malam laa .. saya sekeluarga tgh ready depan tv sebab nk tengok bola ..
tgh ready2 uh , adek2 saya ni jenis yg ganas2 . jd dorg pun bergurau la dulu ..
tgh2 gurau , dorg tny*mama , apa bnda yg dekat bwh meja makan tu* 
*nmpk mcm kaki meja patah la*
pastu , mama tgk la , dan mmg btol pun kaki meja makan tu patah ..
then , apa lagi ..
mula la sesi soal siasat ..
dan mula la dorg tuduh2 sapa yg buat bg patah .
kwang3 . xDD
end up , muk yg kne coz adek kata muk panjat2 meja tuh semalam ..
hoho , tp x boleh nk salahkn muk sorg .
adek pun salah , sape suruh maen kejar2 , mmg la muk panjat meja tu ..
hoho , tu sebab saya letak tajuk , * ish , ganas sangat laa..*
sebab , adek2 saya ganas sangat sampai kaki meja makan pun boleh patah .. 
kawan2 , saudara saudari sekalian nk tgk x gambar kaki meja patah tu ? hehe , mesti nak kn ..
gambar2 tu ada di bawah ..
jadi , boleh la anda2 sekalian tahu betapa ganasnya adek2 saya ni . nasib baik satu kaki je yg patah .
kalau la byk yg patah , abeh laa kene marah dgn teruknya . xD
dorg kene marah tp saya sebagai kakak ni , boleh buat x tau and carry on main internet , layan fb . hihi . *xnk amek tau jap*
haha , tp lepas tu , saya tnya la kat dorg , camne boleh jd camtu .. haizZz . sabor je la dgn keganasan  dorg ni .
anak jantan pun , kalau pompuan , mesti la lemah lembut
*kakak dorg x pown* just kidding . ;P

hehe , anyway , dkt bawah ada gambar2 yg saya ckp tu . tgk la .
ni kaki meja yg patah tu ! 

ni pun kaki meja yg patah tu .
* x tahu nk kata apa* 

ni la keadaan meja tnpa kaki tu . 

kasihan meja ni , cacat dia .
x ada kaki satu . xD

hurwm , okey la kawan2 blog saya yg disayangi ..
sampai di sini shj dulu post saya kali ni ..
Assalamualaikum , Salam Sejahtera dan Selamat Malam .
tidur nyenyak yerk kawan2 ..
Good Night , Sleep Tight and may you fly in your dreams .

p/s : kaki ini terluka kerana terlanggar meja kaki ini . awk , tolong balut kn boleh . hehe , *gedikseketika*
huhu , main2 ajer la . *winkwink*

Selamat Tinggal . Till the next post .

Wednesday, July 20, 2011

A short story this nite .

As Salam .

sorry , but no mood ..
ntah laa , tp x tau nk ckp pe ..
this day , this nite ..
im very sad ..
my hands is trembling n shaking wif fear ..
y , nobody needs to know ..
let me , myself only knows it ..
its no use to regret ..
arghh , bye ..
nytez ..

As Salam .. =(

Pelanggaran n Pelupa ..

Assalamualaikum , Salam Satu Malaysia serta Salam Satu Blogger ...

hoho , hye pada sume yg sudi baca blog yg ntah hape - hape ini ,,
hoho , trimas ler kalo baca ...
Alhamdulillah , at least de gak yg m'baca dari xde en .. *ntah yer ker x de org baca*
haha , watever laa ...
all i know , this blog is mine n i used it 4 my own business .. xD
okay , back to the topic ..
hahha , ary ny @ skola de bnda yg lawak sgt jd ..
siyes lawak .. tp x tau la bg org laen ..
okay , cerita nyer ini macam ..
td , pas rehat yela time sivik ,, tp as always , ckgu xkn msok coz ckgu yg ajr ktorg sivik yela pengetua ..
hehhe , pastu , time sivik uh kuar jap ,, coz nk gy punch ketas @ meja ckgu n anta buku jap ..
pas dh settle hal2 tu , my fren n I pown kuar la dri bilik guru ..
bler dh kuar , sya nmpk kwn sya dari klaz laen 2 org ..
nk jd cerita , sya nk high 5 dgn kawan saya yg dua org uh tp yg jln kat blakang ..
pastu bler sya dh nak high 5 dgn dia , kwn sya yg agy 2 org uh ley plak b'lnggr ..
kedebukk , hahhaa , sya n kawan yg agy satu uh bkn maen agy gelak nyer ..
hoho , udah ler time uh form 5 bru abes rehat .. ntah de ker idak org laen yg nmpk accident itu ..
kwang2 .. soo , moral of the story , laen kli kalo jalan , tgk depan .. jgn tengok tmpt laen ..
kn dh kedebukk ... kwang , kwang , kwang ....


hahha , my next story is bout me being 4getfull ..
haishh , ary ny everything went on like usual ..
then , slalu , pas skola .. KRK de klaz tmbhn .. any subjek yg ditetapkn ..
jd , hary ini patot nyer klaz KHB ..
tp , pas melilau cari ckgu KHB ktorg , aleh2 jmpa guru klaz n guru klaz ckp yg ary ny x jd klaz tmbhn coz guru KBH ktorg still @ Pandan Mewah .. de tugas pe tah td , x ingt lak ..
hehhe , then , time melilau dgn kwn uh , jmpa mak angkt den n dia ajk sya teman dia pi bayar duit baju ungu kol 2 nty .. timing uh chantek la kn coz time uh ptot dh abes klaz tmbhn .. so sya own ckp laa oke ..
then , sya follow la gy bayar ,, bler balik uma .. tgk2 de 3 hamba Allah ny tgh tnggu saya blk coz nk amek alatan ntok koko ... adoyy , sya mmg lupa sgt2 yg adk sya n kwn2 dia nk amek brg2 kol 2 ..
adoyy , xcited coz nk ikot ckgu nyer pasal sya jd lupa plak ..
haha , xpe laa .. adk own bukan tros gy skola ntok koko ..
end up , dia on9 dlu at umah .. pe da ..
trok btoi .. PELUPA   nyer kakak ..
kwang3 .. tp its oke , sape suh dia tnggu dari kol 1 .. org dh ckp awl2 , org blk kol 2 atau lepas kol 2 ..
padan muka dia ..
wekkk :P
hahha , x baek btoi kakak yg sorg ny ..
and , time ckgu anta sya blk uh ..
ckgu ckp , *sha , adk kamu ker tuh ? kechik nyer*
hahha , muk mmg kcik .. kalo dgn mikh , org ley ckp dorg ny kembar ..
muahhaha , seb baek la muk rajen training ..
at least ley m'besar ckit ..
hohoho , rsenyer udah ckop sya merapu @ blog sya yg biase ini ..
cukup2 la wat masa ny ..
byeee kawan - kawan ..
until the next post ...
to my mak angkt : selamat berbuka yerk ..
Assalamualaikumm , jgn lupa jwb , x jawab dosa .. :P
byeeee ... xDDD

Tuesday, July 12, 2011

School ?

Assalamualaikum n Salam Satu Blogger ..

hoho , udah lama sya x update blog sya ini kn ??
kasihan blog saya , lama ditinggalkn .
berhabuk . berdebu n bersawang suda . xD
hoho , kali ny sya nk story psl 2 bnda di sekolahhh ..
hoho , tajok mcm psl byk bnda di sekolah jer en ? huhu .

oke2 , nk mula story dh nyy ..
hoho , smalam hary isnin .
mcm biase laa , ary isnin msty de p'himpunan rasmi en ?
jdd , smalam kne b'tugas jd MC .
mnggu kedua dh jd MC ny .
besh pown besh , malahan seronok plak uh .
nk2 plak , b'tugas dgn kwn2 sekelas sndri .
lg la snang nk b'tugas smalam ..
hoho , p'himpunan goes on mcm biase n keje ktorg own oke walopon agk kelam kabut dek kerana skrip p'himpunan ilang . xD
mcm biase , last2 p'himpunan ktorg kne bg pengumuman yg ckgu2 suh smpaikn ,
then , time pengumuman uh , kwn sya yg kne wat , then de satu note kcik oleh sorg ckgu ny yg last skali kne wat , . hoho ..
ktas uh kwn sya smpn jer dek kerana dia suke at ckgu uh yg encem sgt ..
dia smpn dlm buku sc on monday ntok naek en smangat dia blaja sc coz de exam smalam .
hahha , pe daaa kwn sya ny , suka sgt dgn cikgu uh ,
tp mmg diakui ramai yg ckgu uh mmg encem ..
hohohoh ...

oke2 , the next story is bout today ..
hoho , hary ny mcm biase jer ..
klaz yg 1st skali yelaa PJK ..
hoho , my mentor yg di sayangi ..
tp mlgnyer dia x msok klaz sbb kne gy pdg ntok raptai hary sukan yg akn b'langsung khamis ny .
tp xpee , x kesah sbb sya tiap2 ary jmpa dia . WAJIB OUH ..
hahaha , then pas klaz PJK yela klaz KHB 3 masa ..
hoho , then klaz uh b'langsung mcm biase la kn .
then , ckgu dh abes ngajar tp mase lom abes lg .
ckgu ckp wat laa buku keje uh coz ckgu nk siapkn file ntok Pentaksir Luar dtg esk .
tp , ckgu uh wat keje dia at meja sya coz sya dok depan skali at bengkel KHB uh ..
since ktorg dak2 KRK ny sume rajen2 belaka n ramah tamah . ktorg ownn borak la dgn ckgu n x wat keje yg ckgu suh wat . ckgu own x kesah coz ckgu nk bg ktorg rehat agknyer .
bosan gak kalo blajar jer slalu yer idak ?
hehhe , then tgh2 borak uh , ckgu tnya spe mentor sya .
sya jawab laa cikgu ha____ , then ckgu uh ckp msty slalu jmpa kn ,
then , sya jwb yer tp dh byk kali gak p'jumpaan batal coz mentor sya bz .
tp xpe , sya n mentee yg agy satu pahamm ..
thenn , cikgu kh sya uh tnya ' sya ny perlu kn mentor ker ? '
then sya tnya la knape ckgu tnya camtu kn .
then ckgu jawab : Cikgu rasa Natassha ny merupakan Mentor Yg Terbaik Untuk Diri Sendri :
hoho , knape ckgu ckp camtu ?
perfect sgt ker diri sya ny sampai x prlu de mentor n hnya prlu kn diri sndri ?
hurwmm , kate2 ckgu uh x dpt nk dibuang dari dlm fikiran sya .
smpai nk b'tugas time rehat ownn susahh ..
jd , sya ckp kat rakan setugas sya , tlong jge sorg2 jap .
nk jmpa mentor a.k.a mak angkt sya .
then sya tnya laa mak angkt sya psl bnda ny ..
hoho , seb baek mak angkt sya yg disayangi b'jaya menenangkn fikiran sya n rse pelik di dalam diri inii ..
hoho , pas jmpa mak angkt sya uh , sya tros oke .
dh x pk agy psl pe yg ckgu kh sya ckp ..
jd , solution for this prob ,
Nobody Is Perfect , Everyone Needs Someone In Their Life As Their Mentor .
A Mentor They Can Look Up To ,
A Mentor That Can Hear All Your Problem Which U Can't Tell To Ur Parents n Friend ..
soo , i would Like to say Thank You Very Much to My MENTOR a.k.a My Mak Angkat for hearing this luahan rase n kepelikan di hati ini ..
Sayang Cikgu ha____ ..
<3 <3 <3 ..
rasa nyer dgn gamba ny kwn2 akn tau name mentor sya aka mak angkt sya . 
<3

Mentor
Cik Noor Haizan
Mentee
Raudatul Amaliyah ( adek )
Natassha Azahar ( me )
=) <3

okay laa kawan2 blogg sya . sya cuma nk ckp ' kalo sudi bace laa , kalo x sudi xpe , x ley nk paksa '
bye sumeee , dh pnjg sgt dh rsenye kali ny .
As Salam , Salam Selamat Tinggal
* for now jer .
till the next entry . =)