Saturday, July 23, 2011

Ish , ganas sangat laa ..

Assalamualaikum , Salam Sejahtera , Salam Satu blogger ..


Apa khabar semua ? sihat ? harap semua berada dalam keadaan sejahtera ..
hari ni saya nk cerita satu bnda yg kelakar ..
erk , rasanya mcm x sesuai lak dgn tajuk saya erk ?
hahaha , x apa , nnti bila saya dah cerita , baru la kawan2 , saudara saudari paham cerita dan kenapa saya letak tajuk mcm tu .


okay , saya nk mula cerita ni ..
begini ceritanya ..
petang td , eh , silap . malam laa .. saya sekeluarga tgh ready depan tv sebab nk tengok bola ..
tgh ready2 uh , adek2 saya ni jenis yg ganas2 . jd dorg pun bergurau la dulu ..
tgh2 gurau , dorg tny*mama , apa bnda yg dekat bwh meja makan tu* 
*nmpk mcm kaki meja patah la*
pastu , mama tgk la , dan mmg btol pun kaki meja makan tu patah ..
then , apa lagi ..
mula la sesi soal siasat ..
dan mula la dorg tuduh2 sapa yg buat bg patah .
kwang3 . xDD
end up , muk yg kne coz adek kata muk panjat2 meja tuh semalam ..
hoho , tp x boleh nk salahkn muk sorg .
adek pun salah , sape suruh maen kejar2 , mmg la muk panjat meja tu ..
hoho , tu sebab saya letak tajuk , * ish , ganas sangat laa..*
sebab , adek2 saya ganas sangat sampai kaki meja makan pun boleh patah .. 
kawan2 , saudara saudari sekalian nk tgk x gambar kaki meja patah tu ? hehe , mesti nak kn ..
gambar2 tu ada di bawah ..
jadi , boleh la anda2 sekalian tahu betapa ganasnya adek2 saya ni . nasib baik satu kaki je yg patah .
kalau la byk yg patah , abeh laa kene marah dgn teruknya . xD
dorg kene marah tp saya sebagai kakak ni , boleh buat x tau and carry on main internet , layan fb . hihi . *xnk amek tau jap*
haha , tp lepas tu , saya tnya la kat dorg , camne boleh jd camtu .. haizZz . sabor je la dgn keganasan  dorg ni .
anak jantan pun , kalau pompuan , mesti la lemah lembut
*kakak dorg x pown* just kidding . ;P

hehe , anyway , dkt bawah ada gambar2 yg saya ckp tu . tgk la .
ni kaki meja yg patah tu ! 

ni pun kaki meja yg patah tu .
* x tahu nk kata apa* 

ni la keadaan meja tnpa kaki tu . 

kasihan meja ni , cacat dia .
x ada kaki satu . xD

hurwm , okey la kawan2 blog saya yg disayangi ..
sampai di sini shj dulu post saya kali ni ..
Assalamualaikum , Salam Sejahtera dan Selamat Malam .
tidur nyenyak yerk kawan2 ..
Good Night , Sleep Tight and may you fly in your dreams .

p/s : kaki ini terluka kerana terlanggar meja kaki ini . awk , tolong balut kn boleh . hehe , *gedikseketika*
huhu , main2 ajer la . *winkwink*

Selamat Tinggal . Till the next post .

2 comments:

  1. hehehe XD boleh masuk pertandingan taekwando nanti ! heheheeh ~

    ReplyDelete
  2. hahah , adk2 saya training bola jer ..
    saya masok taekwondo dulu tp kene stop skang coz patah kaki dulu ..
    sob , sob T_T ..

    ReplyDelete