Wednesday, September 19, 2012

S.T.E.L.L.A :D

Assalamualaikum pembuka kata, khas buat para pembaca. Entry saya kali ni untuk orang yang istimewa. Orang itu Stella namanya .
Jemput baca Luahan Rasa Dengan Kata dari Si Gadis Hati untuk sahabat saya sempena Hari Lahir dia :)


Pada 18.9.2012 iaitu semalam merupakan hari jadi salah seorang kawan baik saya iaitu Stella. Oleh sebab saya tak boleh nak bagi hadiah kat Stella, blog entry ni pun jadi la erk? *Sha tau Stella baca*

Kita berkenalan di Sekolah Sri Bangsar. Bermula sekadar kawan biasa tiba-tiba boleh menjadi rapat dan kini menjadi kawan baik dunia dan akhirat, InsyaALLAH.
Walaupun kita jauh di mata, namun dekat di hati. Huhu ^^
Stella ialah antara kawan yang sangat Sha percaya. Stella selalu faham Sha.


Hurwm~ Sha tak nak melalut lebih-lebih. Sha tahu yang entry ni Sha buat on 19.9.2012 instead of 18.9.2012. Tapi semalam Sha penat sangat sampai tak larat nak online guna lappy. So, entry ni hanya dapat dipost pada hari ini .
Hope Stella sudi baca.

Anyway, sempena Hari Meningkat Tua buat Stella, Sha hanya mampu mendoakan agar Stella sentiasa dirahmati Allah di dunia dan di akhirat. Semoga panjang umur, murah rezeki, happy di samping orang yang tersayang, success dalam semua perkara yang Stella ceburi dan yang paling penting semoga Persabahatan antara kita kekal buat selamanya dengan harapan semoga kita dapat bersua muka satu hari nanti .

Sha rasa setakat itu je yang Sha nak celoteh kat sini. Tak dapat nak on lama-lama sebab banyak sangat kerja yang perlukan perhatian dari Sha dan juga buku-buku yang mahukan perhatian. Al-maklumlah, final dah nak dekat. Pelajaran paling penting katakan. That's all from me : Si Gadis Hati :)

Assalamualaikum dan Selamat Malam dari Si Gadis Hati,
Semoga Stella happy dengan hadiah ni,
Itu sahaja yang Sha mampu bagi.

Sekian, Jaga Mata, Jaga Hati dan Jaga Iman.


 You are an awesome friend <3
p/s : Tgk je la cake ni erk? huhu (Y)

No comments:

Post a Comment