Thursday, August 25, 2011

MERDEKA ~


Assalamualaikum dan Salam Satu Blogger ^_^

Hehe , Mesti korg pelik kan dengan title blog saya ?
huhu , tibe - tibe plak nak cerita pasal merdeka erk ?
hahaha , takde laaa .. memang la tanggal 31/8/2011 nak dekat , tp saya bukan nak cakap pasal merdeka tu ~
tp , saya nak cakap pasal KEBEBASAN ... 
Kebebasan daripada TRIAL PMR ...
hahahah ^^
at last , hari ini , 25.8.2011 , khamis , dengan rasminya peperiksaan percubaan PMR bagi tahun 2011 di negeri Selangor telah berakhir ..
woohooo , happy sangat - sangat ,,, at least dapat la enjoy sikit untuk Hari Raya ni ...
raya pown nak dekat dah kan ... kena la enjoy a bit ..
tp takde la enjoy gile - gile nyer .. = =
kena la pandai - pandai adjust timing ...
yelaaa , bulan Oktober nanti dah PMR ...
=( takotnyer ~
hurwm .... dah alang - alang buat entry ni ,,
saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI laa dekat semua umat Islam di muka bumi ni ...
Andai Kata saya ada tersalah tutur kata , ku susun 10 jari ku ini , dengan harapan agar korg maafkanlah salah dan silap diriku ini ..
yelaa en , NOBODY IS PERFECT ...
hehhe .... ^^
hurwm , rasanyer sampai sini dululah yerk ...
have to start packing ...
to my pengetua : Selamat Bersara dan Selamat Hari Raya Aidilfitri (^_^)

Assalamualaikum dan Selamat Malam ....


hehehehe , my new phone ..
thank you papa for this new phone ...
I Love You <3

2 comments:

  1. selamat hari raya juga . henset tu sgt cantik T____T warna purple pula tuu ~

    ReplyDelete
  2. @Ran Orkid : hehe , selamat hari raya ...
    hehe , thnx , sya tau awk suke kaler purple en ? same la dgn saya ... smpai raya taon ny own kaler purple .. awk ?

    ReplyDelete